Aan de Vrijwilligersprijs 2018 zijn enkele spelregels verbonden.

Spelregels aanmelding individuele vrijwilliger

 1. Vrijwilligerswerk is werk dat in enig georganiseerd verband, onverplicht en onbetaald (wel eventueel een onkostenvergoeding) wordt verricht ten behoeve van anderen of de samenleving. 
 2. Alleen vrijwilligers die vrijwilligerswerk binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg doen mogen meedingen. De vrijwilliger levert een bijdrage aan het collectief belang van de inwoners van de gemeente en/of Leidschendam-Voorburg (stad, wijk, buurt, straat).
 3. Het gaat om de impact van de inzet van de vrijwilliger, niet om de hoeveelheid tijd die iemand er aan besteedt. 
 4. Kandidaten voor de individuele vrijwilligersprijs waren in 2018 minimaal 6 maanden actief als vrijwilliger en moeten worden voorgedragen door mensen, verenigingen of organisaties uit de gemeente. 
 5. De winnaar wordt door de jury gekozen uit de deelnemers die het deelnameformulier volledig hebben ingevuld en op tijd hebben ingeleverd (tot 8 november). 
 6. De uitslag wordt 6 december 2018 bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 
 7. Vrijwilligers, medewerkers en leden van het bestuur van het Vrijwilligerspunt, medewerkers van de gemeente Leidschendam-Voorburg en juryleden zijn uitgesloten van deelname. 
 8. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de juryvoorzitter. Het besluit van de voorzitter is niet voor beroep vatbaar. 
 9. Deelnemers geven toestemming tot verwerking van (persoons)gegevens in verband met deelname aan de Vrijwilligersprijs. Deze persoonsgegevens mogen worden opgenomen in het gegevensbestand dat dient voor de Vrijwilligersprijs 2018, dat vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zal worden behandeld. Het bestand wordt gedeeld met de gemeente Leidschendam-Voorburg alleen ten behoeve van de uitvoering van de Vrijwilligersprijs 2018. De gegevens worden een half jaar bewaard.

 

 

Spelregels aanmelding vrijwilligersorganisatie

 1. Vrijwilligerswerk is werk dat in enig georganiseerd verband, onverplicht en onbetaald (wel eventueel een onkostenvergoeding) wordt verricht ten behoeve van anderen of de samenleving.
 2. Alleen organisaties, initiatieven en projecten die vrijwilligerswerk binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg doen mogen meedingen. De organisatie levert een bijdrage aan het collectief belang van de inwoners van de gemeente en/of Leidschendam-Voorburg (stad, wijk, buurt, straat). 
 3. Alleen organisaties waarvan vrijwilligers de drijvende kracht(en) zijn, komen in aanmerking voor de prijs. 
 4. Organisaties die in aanmerking willen komen voor de prijs voor de Vrijwilligersorganisatie kunnen zichzelf aanmelden. 
 5. De organisatie is actief in 2018 en heeft een zekere mate van continu├»teit getoond. 
 6. De winnaar wordt door de jury gekozen uit de deelnemers die het deelnameformulier volledig hebben ingevuld en op tijd hebben ingeleverd (tot 8 november).
 7. De uitslag wordt 6 december 2018 bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 
 8. Vrijwilligers, medewerkers en leden van het bestuur van het Vrijwilligerspunt, medewerkers van de gemeente Leidschendam-Voorburg en juryleden zijn uitgesloten van deelname.
 9. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de juryvoorzitter. Het besluit van de voorzitter is niet voor beroep vatbaar. 
 10. Deelnemers geven toestemming tot verwerking van (persoons)gegevens in verband met deelname aan de Vrijwilligersprijs. Deze persoonsgegevens mogen worden opgenomen in het gegevensbestand dat dient voor de Vrijwilligersprijs 2018, dat vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zal worden behandeld. Het bestand wordt gedeeld met de gemeente Leidschendam-Voorburg alleen ten behoeve van de uitvoering van de Vrijwilligersprijs 2018. De gegevens worden een half jaar bewaard.

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.