Bijgewerkt : 16 april 14.30 uur

In heel Nederland is een groeiende groep jongeren tijdens de coronacrisis actief als #OranjeHelperOm de samenleving kleur te geven, om positieve dingen te doen en om iets te betekenen voor mensen die nú hulp nodig hebben.

Wil jij iets doen aan de eenzaamheid in jouw omgeving? Wil je best even een paar boodschappen doen? Of een praatje maken? Bied hulp in jouw omgeving en word ook #OranjeHelper! De beweging groeit dagelijks en jij hoort daarbij!

Meld je aan
Meld je hieronder aan als #OranjeHelper. Samen vormen we met vele jongeren in Nederland een beschermende muur rond kwetsbare mensen. Ben jij al ergens vrijwillig actief? Meld je dan ook aan. Samen steunen de #OranjeHelpers mensen die op dit moment hulp nodig hebben.

Nieuw project
#OranjeHelpers is een nieuw project. Samen met jou gaan we daar in Leidschendam-Voorburg vorm aan geven. Dus volg de socials en gebruik zelf de hashtag #OranjeHelpers

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.