MVV-netwerkavond maandag 1 oktober 2018

Het verenigingsleven zit ons Nederlanders in het DNA. Voor iedere hobby of voor ieder gemeenschappelijk belang bestaat er wel een vereniging. Of het nu gaat om een wijk-, culturele-, scouting of sportvereniging, het doel is altijd hetzelfde: samen staan we sterk. We vormen een eenheid, we beoefenen en bekostigen gezamenlijk onze hobby, we behartigen gedeelde belangen en dragen bij aan een betere samenleving. Maar de wereld om ons heen en die van het verenigingsleven verandert. Maar wat zijn nou die trends en ontwikkelingen voor de komende jaren? Lars Hooning (maatschappelijk betrokken en ondernemende bestuurder) neemt u mee in de toekomst van verenigen en besturen. Waar liggen de kansen en bedreigingen voor mijn vereniging? En wat moet en kan ik daar dan mee? Waar begin ik? Wat levert het me op? Hoe krijg ik mijn vereniging hier enthousiast voor? 

Aan de slag

Na de plenaire opening, gaat u zelf aan de slag.

Onder de bezielende leiding van Start2Create leert u anders denken en kijken naar uw vereniging. Voor praktische tips en kennis over de MVV thema’s opvoeden & opgroeien en bevorderen van een gezonde leefstijl kunt u terecht bij 'De beste supporter van uw kind'.  Onontbeerlijk binnen MVV zijn mensen en geld. Hiervoor zijn de workshops 'Boeien, Binden en Behouden van vrijwilligers' en 'nieuwe inkomsten. Tot slot kunt u kiezen om in gesprek te gaan met ervaringdeskundigen bij wie u terecht kunt met al uw prangende vragen.

De uitdaging van deze avond: u mag slecht twee van de vijf workshops kiezen op basis van de pitches van de workshopbegeleiders. 

Lees meer

Programma

17.30 uur Welkom met een broodje
18.00 uur Plenaire start & inspiratie
18.45 uur Aan de slag I
19.15 uur Aan de slag II
19.45 uur Nog even napraten met een drankje

Locatie

Hal Raadhuis Gemeente Leidschendam-Voorburg
Raadhuisplein 1
2264 BP Leidschendam

Vragen?

Heeft u nog vragen of zijn er onderwerpen die volgens u absoluut aan de orde moeten komen?
Laat het ons weten mvv@woej.nl of bel met Nancy Verkooijen op 06-55624577.

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.