Locatie aangeboden/gezocht

Door de richtlijnen van het RIVM kunnen sommige maatschappelijke organisatie geen of niet alle activiteiten organiseren omdat de locaties te klein zijn om een groep mensen veilig te ontvangen. Andere organisaties hebben voldoende ruimte, maar minder reserveringen.

Het Vrijwilligerspunt brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Locatie aangeboden

Heeft jouw organisatie een ruimte beschikbaar? Laat het ons dan weten. Wij maken een lijst met beschikbare ruimtes en delen deze lijst met organisaties die een ruimte zoeken. De zoekende organisatie neemt rechtstreeks contact met jullie op en onderling maken jullie verdere afspraken, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

We gaan er overigens wel vanuit dat je je ruimte vanuit een maatschappelijk oogpunt aanbiedt, dus tegen daarbij behorende tarieven.

Locatie aanmelden: klik hier

Locatie gezocht

Zoek jij een ruimte om activiteiten op veilige afstand uit te kunnen voeren? Stuur dan een e-mail naar het Vrijwilligerspunt: info@vrijwilligerspunt.nl. Je ontvangt van ons een lijst met beschikbare ruimtes. Je kunt dan zelf contact opnemen met de aanbieder en verdere afspraken maken, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Locatie gezocht: mail naar info@vrijwilligerspunt.nl

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.