Aanmelden vrijwilligersvacature

De online vacaturebank van het Vrijwilligerspunt is beschikbaar voor alle maatschappelijke organisaties zoals stichtingen, (sport)verenigingen, wijkverenigingen, zorginstellingen, musea of theaters in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Je kunt vrijwilligersvacatures kosteloos op de vacaturebank plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Kijk hier voor tips en tricks om jouw vacature zo goed mogelijk te presenteren op de vacaturebank.

De contactgegevens van jouw organisatie zijn zichtbaar bij vacature, zodat de kandidaat direct contact met jullie op kan nemen. We kunnen de vacature alleen plaatsen, als je toestemming geeft om jouw contactgegevens op te nemen in de database van het Vrijwilligerspunt.

Is de vacature corona en/of 1,5 meter proof?
Ook vrijwilligerswerk moet zich aanpassen aan corona en de 1,5 meter samenleving. Bedenk of de taken op veilige afstand, vanuit huis of op een andere veilige manier kunnen worden uitgevoerd. Als laatste vraag in dit formulier kun je kort toelichten of de vacature coronaproof is.

Procedure
1. Beschrijf de vacature zo concreet mogelijk, gebruik een actieve schrijfstijl en verplaats je in de vrijwilliger. Verzend het formulier.
2. Jouw vacature wordt binnen drie werkdagen verwerkt en op de vacaturebank geplaatst.
3. Je ontvangt van ons een e-mail zodra de vacature online staat.
4. Nieuwe vacatures komen altijd eerst op de 'shortlist' op onze homepage. Ook worden ze opgenomen in de maandelijkse mailing naar geïnteresseerde vrijwilligers.
5. Een kandidaat reageert rechtstreeks naar de opgegeven contactpersoon. Reageer zo snel mogelijk op een bericht van de kandidaat want een vrijwilliger die niets hoort op zijn bericht, raakt teleurgesteld. Nodig de kandidaat-vrijwilliger snel uit voor een gesprek.
6. Is de vacature ingevuld? Laat dat aan ons weten, dan zetten wij de vacature offline.

Alle velden met een * zijn verplichte velden.
Alleen organisaties met een vestiging of met werkgebied Leidschendam, Voorburg en Stompwijk kunnen gebruikmaken van onze diensten.
Wat zijn de doelstellingen van de organisatie?
Dit komt bovenaan de vacature.
Schrijf één pakkende zin om de nieuwsgierigheid van de vrijwilliger te wekken
Tip! Schrijf actief: Als vrijwilliger ga je....
Denk aan scholing, waardering van cliënt, bijeenkomsten, kerstpakket, intervisie etc.
Omschrijving van scholing aan de vrijwilligers
Hoeveel beroepskrachten zijn er werkzaam binnen de organisatie / locatie?
Hoeveel vrijwilligers zijn er actief binnen jouw organisatie/vereniging?
Alle wijken (hele gemeente) Vanuit huis Bovenveen Damcentrum Damsigt en omgeving Den Haag De Heuvel / Amstelwijk De Zijde / Duivenvoorde / Park Veursehout Essesteijn Kastelenring Leidschendam-Zuid en omgeving Leidsenhage Park Leeuwenbergh Prinsenhof Raadhuiskwartier Rivierduinen Sijtwende Stompwijk ’t Lien / De Rietvink Verzetsheldenwijk Voorburg Midden / Oud Voorburg Noord Voorburg West Voorschoten Wassenaar Zeeheldenwijk
Maakt de organisatie gebruik van een vrijwilligersovereenkomst? Je kunt bij het Vrijwilligerspunt terecht voor diverse voorbeelden van vrijwilligersovereenkomsten.
VOG = Verklaring Omtrent Gedrag
Mag deze naam bij de vacature vermeld worden?
Mag het telefoonnummer bij de vacature worden geplaatst?
Mag dit e-mailadres bij de vacature worden geplaatst?
Vul de URL naar het filmpje in.
Ja of nee? Licht je antwoord toe.
Organisatiegegevens: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, doelstelling, kernactiviteit, doelgroep, soort organisatie (werkgebied, sector), aantal vrijwilligers. Deze gegevens worden opgeslagen voor de volgende doeleinden: Beoordeling of uw organisatie voldoet aan de criteria om gebruik te maken van de diensten van het Vrijwilligerspunt, koppeling in onze database van vacature aan organisatie en aan contactpersoon en contactgegevens voor de consulenten vrijwillige inzet.
Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.