Vooraankondiging Thema-avond Fondsenwerving

Op woensdagavond 29 november organiseert Het Vrijwilligerspunt een thema-avond Fondswerving. Lokale en regionale fondsen presenteren zich aan u deze avond. Na afloop is er ook voldoende ruimte om met de fondsen in gesprek te gaan.

Datum: woensdag 29 november
Locatie: Raadhuis Leidschendam
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Aanmelden U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier volledig in te vullen. Na inschrijving Ontvangen de deelnemers een bevestiging van deelname, informatie over de locatie en eventuele aanvullende informatie. Bij eventuele wijzigingen (bv. locatie, tijd) zal het Vrijwilligerspunt contact opnemen. Annuleren Er is sprake van annulering van een inschrijving wanneer het Vrijwilligerspunt een telefonisch of schriftelijk annuleringsbericht heeft ontvangen. Het Vrijwilligerspunt zal direct na ontvangst van het annuleringsbericht de afzender een ontvangstbevestiging zenden. U kunt ook iemand anders van uw organisatie laten deelnemen. Wilt u dat dan tijdig aan ons doorgeven? Indien u uw deelname wilt annuleren, zijn hieraan de volgende kosten verbonden: Annuleringkosten: Tot een week voor de bijeenkomst: kosteloos. Binnen een week voor de bijeenkomst: € 15,- administratiekosten Onaangekondigde afwezigheid tijdens de bijeenkomst: € 25,- administratiekosten. De bijeenkomst gaat door, wanneer er voldoende deelnemers zijn. Indien de bijeenkomst geen doorgang kan vinden zal de deze geannuleerd en verzet worden. U ontvangt hierover tijdig bericht van het Vrijwilligerspunt. Schade/ diefstal/vermissing Het Vrijwilligerspunt is niet aansprakelijk voor schade aan persoonlijke eigendommen, voor diefstal of vermissing van persoonlijke bezittingen tijdens de door haar georganiseerde activiteiten.
NIEUWE VACATURES
Stichting Vitalis
Stichting Buddy Netwerk
Woej, Wijk- en Dienstencentrum De Plint
Stichting Vrijwillige Thuishulp Regio Den Haag
Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?