Aanmeldformulier coronahulp Leidschendam-Voorburg

Wat fijn dat jij iemand anders wilt helpen tijdens de coronacrisis.

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor hulp. Het Vrijwilligerspunt neemt vervolgens contact met je op om je aanmelding te bespreken. Het matchen van hulpvraag en hulpaanbod gebeurt door Woej. Via dit formulier kun je toestemming geven om jouw gegevens met Woej te delen.

Tips om veilig te helpen
Hou je altijd aan de regels van het RIVM:
- Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
- Hou minimaal 1,5 meter afstand.
- Hou de hygiƫnemaatregelen in acht: was vaak je handen met water en zeep en nies in je elleboog.

Vragen met een * zijn verplichte vragen
Boodschappen doen Hond uitlaten Maaltijdbezorging Mensen bellen voor een gezellig gesprek Iets anders
Alle wijken (hele gemeente) Bovenveen Damcentrum Damsigt De Heuvel / Amstelwijk De Zijde / Duivenvoorde / Park Veursehout Essesteijn Kastelenring Leidschendam-Zuid eo Leidsenhage Park Leeuwenbergh Prinsenhof Raadhuiskwartier Sijtwende Stompwijk 't Lien / Rietvink Verzetsheldenwijk Voorburg Midden / Oud (Huygenskwartier) Voorburg Noord Voorburg West Zeeheldenwijk
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Let op: personenvervoer is ivm de afstandsregel (minimaal 1,5 meter) niet mogelijk. Het gaat hier alleen om spullen te vervoeren of rond te brengen.
Ik ga akkoord met het delen van mijn gegevens met Woej
Bij deze geef jij akkoord om de ingevulde gegevens te delen met Woej, zodat zij de match tussen hulpvraag en hulpaanbod tot stand kunnen brengen. Privacy: Het Vrijwilligerspunt respecteert de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG. Persoonsgegevens die middels dit formulier worden aangeleverd worden als vertrouwelijke gegevens behandeld en worden alleen verstrekt aan Woej ten behoeve van het uitvoeren van de diensten.
Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.