Aanmelden vrijwilligersvacature

De online vacaturebank van het Vrijwilligerspunt is beschikbaar voor alle maatschappelijke organisaties zoals stichtingen, (sport)verenigingen, wijkverenigingen, zorginstellingen, musea of theaters in de gemeente Leidschendam-Voorburg. U kunt uw vrijwilligersvacatures kosteloos op de vacaturebank plaatsen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Uw contactgegevens zijn zichtbaar bij vacature, zodat de kandidaat direct contact met u op kan nemen. We kunnen uw vacature alleen plaatsen, als u toestemming geeft om uw contactgegevens op te nemen in de database van het Vrijwilligerspunt.


Procedure
1. Beschrijf de vacature zo concreet mogelijk, gebruik een actieve schrijfstijl en verplaats u in de vrijwilliger. Verzend het formulier.
2. Uw vacature wordt binnen drie werkdagen verwerkt en op de vacaturebank geplaatst.
3. U ontvangt van ons een e-mail zodra de vacature online staat.
4. Nieuwe vacatures komen altijd eerst op de 'shortlist' op onze homepage. Ook worden ze opgenomen in de maandelijkse mailing naar geïnteresseerde vrijwilligers.
5. Een kandidaat reageert rechtstreeks naar de door u opgegeven contactpersoon. Reageer zo snel mogelijk op een bericht van de kandidaat want een vrijwilliger die niets hoort op zijn bericht, raakt teleurgesteld. Lees uw e-mail en wees bereikbaar. Laat u bij afwezigheid vervangen. Nodig de kandidaat-vrijwilliger snel uit voor een gesprek.
6. Breng ons op de hoogte als de vacature is vervuld.

Alle velden met een * zijn verplichte velden.
Alleen organisaties die zijn gevestigd in Leidschendam-Voorburg of Leidschendam, Voorburg en/of Stompwijk als werkgebied hebben kunnen gebruik maken van onze diensten.
Deze naam wordt bovenaan de vacature geplaatst.
Wat zijn de doelstellingen van uw organisatie?
Tip! Schrijf actief: Als vrijwilliger gaat u/ga je....
Denk aan scholing, waardering van cliënt, bijeenkomsten, kerstpakket, intervisie etc.
Hoeveel beroepskrachten zijn er werkzaam bij uw organisatie?
Hoeveel vrijwilligers zijn er actief binnen uw organisatie/vereniging?
Alle wijken (hele gemeente) Vanuit huis Bovenveen Damcentrum Damsigt en omgeving Den Haag De Heuvel / Amstelwijk De Zijde / Duivenvoorde / Park Veursehout Essesteijn Kastelenring Leidschendam-Zuid en omgeving Leidsenhage Park Leeuwenbergh Prinsenhof Raadhuiskwartier Rivierduinen Sijtwende Stompwijk ’t Lien / De Rietvink Verzetsheldenwijk Voorburg Midden / Oud Voorburg Noord Voorburg West Voorschoten Wassenaar Zeeheldenwijk
Biedt uw organisatie/vereniging scholing aan aan vrijwilligers?
Maakt u gebruik van een vrijwilligersovereenkomst? U kunt bij het Vrijwilligerspunt terecht voor diverse voorbeelden van vrijwilligersovereenkomsten.
VOG = Verklaring Omtrent Gedrag
Is de plek van het vrijwilligerswerk rolstoeltoegankelijk?
Mag deze naam bij de vacature vermeld worden?
Mag het telefoonnummer bij de vacature worden geplaatst?
Mag dit e-mailadres bij de vacature worden geplaatst?
Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze dienstverlening en over ontwikkelingen met betrekking tot vrijwillige inzet en ontvangt u uitnodigingen voor onze kennis & netwerkbijeenkomsten.
Organisatiegegevens: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, doelstelling, kernactiviteit, doelgroep, soort organisatie (werkgebied, sector), aantal vrijwilligers. Deze gegevens worden opgeslagen voor de volgende doeleinden: - beoordeling of uw organisatie voldoet aan de criteria om gebruik te maken van de diensten van het Vrijwilligerspunt - koppeling in onze database van vacature aan organisatie en aan contactpersoon - verzending van nieuwsbrieven (alleen na aanmelding hiervoor) - contactgegevens voor de consulenten vrijwillige inzet.
NIEUWE VACATURES
Kunstuitleen Voorburg
Woej
Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.