Aanmelden vrijwilligersvacature

Als maatschappelijke organisatie (stichting, (sport)vereniging, wijkcentrum, zorginstelling, museum, theater of project), met als werkgebied Leidschendam-Voorburg , kunt u kosteloos uw vacatures plaatsen op onze website. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen.

Procedure
1. U vult het formulier in en klikt op verzenden.
2. Uw vacature wordt binnen drie werkdagen verwerkt en geplaatst op onze website. Nieuwe vacatures komen altijd eerst op de 'shortlist' waardoor ze op onze homepage direct zichtbaar zijn voor kandidaten. Ook worden ze opgenomen in de maandelijkse mailing naar geïnteresseerde vrijwilligers.
3. Als een kandidaat op uw vacature reageert, ontvangt u via de email zijn/haar contactgegevens (naam, e-mail en telefoonnummer) zodat u de kandidaat kunt uitnodigen voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Wij verwachten dat u binnen een week contact heeft gelegd met de kandidaat.
4. Wanneer uw vacature vervuld is, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit zo snel mogelijk te laten weten aan het vrijwilligerspunt.
Alleen organisaties die zijn gevestigd in Leidschendam-Voorburg of Leidschendam-Voorburg als werkgebied hebben kunnen gebruik maken van onze diensten.
Wat zijn de doelstellingen van uw organisatie?
U kunt bij het Vrijwilligerspunt terecht voor diverse voorbeelden van vrijwilligersovereenkomsten.
VOG= Verklaring Omtrent 't Gedrag.
Er kan maar één emailadres gekoppeld worden aan een vacature.
Deze naam wordt bovenaan de vacature geplaatst.
Tip! Schrijf actief: Als vrijwilliger gaat u/ga je
(scholing, waardering client, bijeenkomst, kerstpakket, intervisie etc.)
Het Vrijwilligerspunt houdt u graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vrijwillige inzet veld. Ook wordt u geinformeerd over onze dienstverlening, trainingsaanbod en overige acties.
NIEUWE VACATURES
Houtzaagmolen De Salamander
Wijkvereniging Essesteijn
Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?