Over de prijs 2018

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vaak zelfs onmisbaar. Kent u een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die een pluim verdient vanwege de tomeloze inzet? Laat hem of haar dan meedingen naar de titel Vrijwilliger van het jaar 2018 en Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2018.

Met deze vrijwilligersprijzen toont de gemeente Leidschendam-Voorburg haar grote waardering voor de -vaak onzichtbare- inzet van alle vrijwilligers. De prijzen worden uitgereikt tijdens een feestelijke avond op donderdag 6 december 2018.

Individuele prijs en organisatieprijs

De prijs voor de individuele vrijwilliger wordt uitgereikt aan iemand die van onschatbare waarde is geweest voor een project of vrijwilligersorganisatie. De winnaar ontvangt een bedrag van € 100,00 en een bon voor een etentje met (maximaal) vijf personen.

De organisatieprijs is voor de vrijwilligersorganisatie die een bijzondere prestatie heeft neergezet in het afgelopen jaar. De winnende organisatie ontvangt een bedrag van € 750,00 dat ook ingezet kan worden voor het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid en/of het werven, begeleiden en behouden van vrijwilligers.

Kandidaten voordragen

Iedere individuele vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie in Leidschendam-Voorburg komt in aanmerking voor de Vrijwilligersprijs. Kandidaten voor de individuele vrijwilligersprijs moeten worden voorgedragen door inwoners, verenigingen of organisaties uit onze gemeente. Vrijwilligersorganisaties die in aanmerking willen komen voor de organisatieprijs, kunnen zichzelf aanmelden. Aanmelden kan tot 8 november.

Waar let de jury op?

  • Maatschappelijke betekenis van het werk van de vrijwilliger / organisatie.
  • Structureel het verschil maken.
  • Inspirerend zijn voor anderen.
  • Actief samenwerken en/of verbinden.


Spelregels

Bekijk hier de spelregels van de Vrijwilligersprijzen 2018.

 

 

 

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.