Advies en informatie

Informatie, advies en ondersteuning

Het Vrijwilligerspunt brengt organisaties en vrijwilligers bij elkaar. Wij informeren, adviseren en ondersteunen vrijwilligersorganisaties om hun werk met vrijwilligers goed te kunnen uitvoeren. Wij geven advies en informatie over alles omtrent vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Hierbij kunt u denken aan meedenken over het vrijwilligersbeleid, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers,  advies over fondswerving, meedenken en helpen met het opzetten van een wervingscampagne. Dus heeft u een vraag? Neem Contact met ons op.


Werven vrijwilligers
Heeft u dringend vrijwilligers nodig en wilt u wat meer aandacht voor uw vrijwilligersvacature. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden binnen het Vrijwilligerspunt maar ook daarbuiten. Wij denken graag met u mee.


Bemiddeling via vacaturebank

Om vrijwilligers te werven kunt u gebruik maken van onze online Vacaturebank. Iedere maand reageren zo'n 50 potentiële vrijwilligers op vacatures. U kunt bij ons gratis uw vacature plaatsen door gebruik te maken van ons vacatureaanmeldformulier. Alle openstaande vacatures worden getoond en vrijwilligers kunnen hier, na het aanmaken van een account, op reageren. De gegevens van de vrijwilligers worden volautomatisch doorgestuurd naar u.


Bemiddeling via spreekuur
Aspirant vrijwilligers kunnen ook naar één van onze Spreekuren. Met de aspirant vrijwilliger kijken wij naar zijn/haar interesses en mogelijkheden en gaan we samen op zoek naar een passende functie.


Netwerkbijeenkomsten
Om samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties te bevorderen organiseren wij netwerkbijeenkomsten met daarbij sprekers over een actueel thema.

Wil u op de hoogte blijven van van onze dienstverlening en uitgenodigd worden voor onze netwerkbijeenkomsten? Stuur een email naar info@vrijwilligerspunt.nl dan melden we u aan voor de nieuwsbrief.

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.