Advies en informatie

Het Vrijwilligerspunt brengt organisaties en vrijwilligers bij elkaar. Wij informeren, adviseren en ondersteunen vrijwilligersorganisaties om hun werk met vrijwilligers goed te kunnen uitvoeren. Wij geven advies en informatie over alles omtrent vrijwilligers en vrijwilligerswerk: meedenken over het vrijwilligersbeleid en het vinden, binden en behouden van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers, meedenken en helpen met het opzetten van een wervingscampagne. Dus heb je een vraag? Neem contact met ons op, we denken graag mee. 

Online vacaturebank

Je kunt vrijwilligersvacatures gratis plaaten in onze online vacaturebank via het aanmeldformulier vrijwilligersvacature. Als de vacature op de site geplaatst is, dan kunnen kandidaten rechtstreeks reageren.

Kennis & Netwerkbijeenkomsten

Om samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties te bevorderen organiseren wij kennis & netwerkbijeenkomsten met daarbij sprekers over een actueel thema. lees meer

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van van onze dienstverlening en uitgenodigd worden voor onze netwerkbijeenkomsten? Stuur een e-mail naar info@vrijwilligerspunt.nl ovv nieuwsbrief organisaties. Dan melden we je aan voor de nieuwsbrief.

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.