Advies en informatie

Informatie, advies en ondersteuning

Het Vrijwilligerspunt brengt organisaties en vrijwilligers bij elkaar. Wij informeren, adviseren en ondersteunen vrijwilligersorganisaties om hun werk met vrijwilligers goed te kunnen uitvoeren. Wij geven advies en informatie over alles omtrent vrijwilligers en vrijwilligerswerk: meedenken over het vrijwilligersbeleid en het vinden, binden en behouden van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers, advies over fondswerving, meedenken en helpen met het opzetten van een wervingscampagne. Dus heeft u een vraag? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee. 


Online vacaturebank

U kunt uw vrijwilligersvacatures gratis plaaten in onze online vacaturebank via het vacatureaanmeldformulier. Als de vacature op de site geplaatst is, dan kunnen kandidaten rechtstreeks reageren. 

Aanmeldformulier Vrijwilligersvacature

Netwerkbijeenkomsten
Om samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties te bevorderen organiseren wij kennis & netwerkbijeenkomsten met daarbij sprekers over een actueel thema.

Op de hoogte blijven?
Wil u op de hoogte blijven van van onze dienstverlening en uitgenodigd worden voor onze netwerkbijeenkomsten? Stuur een email naar info@vrijwilligerspunt.nl ovv nieuwsbrief organisaties. Dan melden we u aan voor de nieuwsbrief.

Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.